Informatie

Onze website in onderhoud, waardoor bepaalde items niet beschikbaar zijn of onvolledig zijn. Sorry voor het ongemak.

 

Spijtig genoeg is het cafetaria van ons zwembad gesloten tijdens en na onze training. Maar daar hebben we wat op gevonden. Na de training komen we bij elkaar in 'CultuurCafé Moretus', beter gekend als 'CC Moretus'. We kunnen er een goeie pint pakken (of iets anders …), napraten over de training, de-briefen na zwembadoefeningen en -examens, vergaderen, theorielessen geven, enz. Kortom de perfecte locatie voor allerlei clubactiviteiten op 'het droge'.

Na de training trekken we naar CC Moretus – Berkenrodelei 36 – 2660 Hoboken

CC Moretus is een ontmoetingsplaats voor jong en oud, die door het voltallige bestuur en een groot aantal SeaMasters-leden op dinsdag 8 januari 2013 uitgebreid werd 'uitgetest' en unaniem goed bevonden werd. Sindsdien is het onze vaste stek geworden om even na te praten na de training. Er heerst een gemoedelijke sfeer, het cafégedeelte is ruim, het kader zeer aangenaam, de bediening uitstekend, en achteraan is er parkeergelegenheid. Bovendien heeft CC Moretus altijd een bier en een wijn van de maand. Ze hebben ook een 'kleine kaart' met snacks.

Dus vanaf nu trekken we na onze dinsdagavond zwembadtraining naar CC Moretus. Jij toch ook?

Verder organiseert CC Moretus geregeld evenementen zoals muzikale optredens, exposities, kookkunst, … Voor meer info, zie: www.culturrcafemoretus.be.